Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Rólunk

Üdvözöljük Önöket!

Az Impex 2000 HoReCa Center Kft., egy több mint 30 éves, családi vállalkozás. Büszkék vagyunk rá, hogy a magyar vendéglátóipar egyik vezető beszállítójaként ismernek minket, ahol meghatározó szerepet töltünk be fogyóeszközök kereskedelem területén. Fiatalos, dinamikus és elkötelezett csapatunkkal célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az ügyfeleinket.

Termékpalettánk

Széles termékkínálatunkban megtalálhatóak csomagolóanyagok, egyszer és többször használatos műanyag és különféle lebomló termékek, mint poharak, tányérok és evőeszközök. Kínálatunkat üvegpoharak, porcelán áruk, rozsdamentes termékek, higiéniai papíráruk, tisztítószerek és számos kiegészítő is gazdagítja.

Raktár és Szállítás

8 országból importálunk. Több mint 5000 cikk található meg raktárunkban, melyet 4000 m2-en tárolunk, és közel 4000 aktív ügyfelet szolgálunk ki. Saját járművekkel és a GLS futárszolgálat segítségével gyorsan és hatékonyan juttatjuk el termékeinket vásárlóinkhoz.

Környezettudatosság és Innováció

A környezetvédelem fontos számunkra, ezért 2006 óta tudatosan keressük és kínáljuk az ilyen jellegű termékeket. A fenntartható vendéglátás és a körkörös gazdaság kialakítása kulcsszerepet játszik üzleti modellünkben. Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket és az innovációkat, hogy vevőinknek mindig a legkorszerűbb megoldásokat nyújthassuk.

Elérhetőség

Tekintse meg bemutatótermünket a 1097 Budapest, Gyáli út 27. szám alatt, ahol személyesen is megismerheti termékeinket.

Szlogen és Küldetés

Szlogenünk: "HoReCa Center a vendéglátás beszállítója". Küldetésünk a vendéglátás maximális kiszolgálása azonnal, raktárról. Egyedi termékek beszerzését is rövid határidővel vállaljuk, mindig az ügyfél igényeit szem előtt tartva.

Büszkeség és Fejlődés

Cégünk folyamatosan fejlődik, amire nagyon büszkék vagyunk. A továbbiakban is elkötelezettek maradunk a magas színvonalú szolgáltatás és a kiváló minőségű termékek iránt.

Kapcsolat és Megközelítés

Szeretettel várjuk Önöket üzleteinkben és biztosak vagyunk benne, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal meg fogjuk haladni elvárásaikat. Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, és együttműködhetünk a vendéglátás világában.

Köszönjük, hogy minket választanak, és örömmel szolgáljuk ki Önöket!

Barátsággal és tisztelettel, Impex 2000 HoReCa Center Kft. Csapat

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.