Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Rólunk

Cégünk a HoReCa szegmens meghatározó szereplője Magyarországon.
A vállalat több, mint 30 éves múltra tekint vissza, aktív ügyfeleink száma meghaladja a kétezret. Az egész ország területén szállítunk saját flottával és futárszolgálattal is. 

Mozgatórugónk a folyamatos fejlődés és a vásárlóink elégedettsége.

Horváth István

Ügyvezető igazgató és tulajdonos

 

Víziónk - Missziónk

 • Célunk a vendéglátói piac gyors, rugalmas és magas színvonalon történő kiszolgálása; széles termékpalettával, hogy minden vevő megtalálja nálunk a számára megfelelő terméket és minőséget.
  Továbbá a minden területre kiterjedő, folyamatos fejlődés és a változó piaci környezetre történő gyors reagálás. 
 • Missziónk a környezetvédelem. 2006 óta kiemelten fontos számunkra a természet védelme, mely befolyásolja a teljes működésünket. 
  Folyamatosan törekszünk arra, hogy min a működésünkkel, mind az árukészletünkkel csökkentsük a környezetünkre gyakorolt hatást. Fontosnak tartjuk a körkörös gazdaság kialakulását. 

 

Alapértékeink

A bizalom és tisztelet alapvető emberi értékek, amelyek kulcsfontosságúak a személyes és üzleti kapcsolatokban egyaránt. Ezek a fogalmak összekapcsolódnak és erősítik egymást, és mindkettő elengedhetetlen ahhoz, hogy eredményes, és fenntartható kapcsolatot alakítsunk ki másokkal. 

A kiszámíthatóság számunkra szintén kiemelten fontos, ügyfeleinknek ne legyen kétsége afelől, hogy a kért termékeket, vagy szolgáltatásokat időben, és kiemelkedő minőségben kapják meg. A határidők betartása, és az állandó teljesítőképesség kulcsfontosságú tényezők, hogy megőrizzük ügyfeleink bizalmát.

Cégünk számára lényeges, hogy átláthatóan működjön. Az átláthatóság bizalmat épít, jobb döntéshozatalokat készít elő, felelősségtudattal vértez fel minket, növeli a versenyképességet, és nem utolsó sorban törvényileg és etikailag is az elvárásoknak megfelelő.

A vevőközpontúság mindig is első helyen szerepelt nálunk. A HoReCa Center minden tevékenységét és döntését az ügyfélélmény és az ügyfélelégedettség javítása érdekében alakítja ki. Igyekszünk megismerni és figyelemmel kísérni vásárlóink igényeit és preferenciáját, ezáltal személyre szabott megoldásokat tudunk kínálni, hogy hosszú távon elégedettek legyenek. Ez a szemléletmód hozzájárul ahhoz, hogy a vevőink igényeihez igazodva meg tudjuk őrizni rugalmasságunkat, és fejlődhessünk.

Termékeink és Szolgáltatásaink

 • 2005-től tudatosan bővítjük termékkínálatunkat, hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre. 
 • Jelenleg 8 országból importálunk közvetlenül termékeket, több mint 4000 cikket tartunk raktáron.
 • Folyamatosan nyomon követjük a piaci változásokat, trendeket
 • 24-48 órás kiszállítást biztosítunk saját flottával és futárszolgálattal is az ország egész területén. 
 • Többféle akciót kínálunk vásárlóinknak.
 • Igény szerint helyszíni felmérést végzünk
 • Visszavásárlási garanciát biztosítunk

Éves forgalmi adatok

Tények a vállalatunkról

 • A zavartalan és folyamatos áruellátásról autópálya melletti, két egyenként 2000m2-es raktárunk gondoskodik; közel 2000-2500 raklapot tudunk raktározni. 
 • Belvárosi és IX. kerületi boltunkban személyes szolgáljuk ki vásárlóinkat
 • Hiszünk a folyamatos fejlődésben és tanulásban: jelenleg 30-35 fős, kreatív és motivált csapatunk tagjai állandó képzéseken vesznek részt
 • A pandémiás időszakban (2020) kisebb visszaesést szenvedett el a cég, amire az elmúlt 20 évben nem volt példa
 • 2019-ben és 2020-ban összesen 2141 fát mentettünk meg. 
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.