Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Szolgáltatásaink:

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a HoReCa szegmens kiszolgálására ezért tudjuk, hogy csak folyamatos termékfejlesztésekkel tudjuk fenntartani a kiváló Konyhafőnökök és vendégek érdeklődését. 
Szolgáltatásainkkal és árainkkal szeretnénk maximális elégedettséget elérni partnereinknél úgy, hogy ne láncoljuk magunkhoz szerződésekkel és különböző visszatérítésekkel. 
Szerintünk jobb megoldás, ha az Ön pénze Önnél marad és pusztán elégedettség miatt választ minket és nem azért, mert muszáj ott vásárolni ahova a szerződés vagy hűségprogram köt.

 

AKCIÓK ÉS ÚJ TERMÉKEK

Többféle Akcióval kedveskedünk vásárlóinknak!

  • Szezonális akciók
  • Kifutó termékek
  • Bevezető árak
  • Tartósan akciós termékek

 

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Régi és leendő partnereinknek lehetőséget biztosítunk, hogy előzetes egyeztetés után díjtalanul a helyszínen mérjük fel, milyen fogyóeszközre van szükség. Ennek köszönhetően releváns csomagot tudunk összeállítani Önöknek. Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, úgy az összeállított beszerzési lista alapján mindig ugyan azt a terméket tudja rendelni, amit szeretne és amire valóban szüksége van.

 


VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

Amennyiben a rendelt termék nem megfelelő az Ön számára és az bontatlan csomagolásban van  (különös tekintettel az eldobható termékekre), akkor azt a terméket visszavásároljuk vagy akár be is cserélheti egy másik termékre.

Amennyiben csomagolás nélküli termékről van szó, akkor azt használat előtt még szintén vissza cserélheti.

Egyedi rendelésű termékekre nem vonatkozik. A visszaküldésről, szállításról a vásárlónak kell gondoskodni.  

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.