Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Vásárlói tájékoztató, felhívás

Tisztelt Vásárlóink!

Pár fontos változásról szeretnénk tájékoztatni az alábbiakban.

Mindenekelőtt engedjék meg, hogy őszinte köszönetünket fejezzük ki azért a rengeteg támogatásért és bizalomért, amit több mint 30 éven át, folyamatosan tanúsítottak felénk és termékeink, szolgáltatásaink irányába. Cégünk mindig arra törekszik, hogy Önöknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat és az igényekhez legjobban megfelelő termékeket kínálja, és ez a jövőben is így lesz.

Másfelől fontos közleményt szeretnénk megosztani Önökkel. Mint minden cég mi is azon dolgozunk, hogy sikeresen alkalmazkodjunk a változó piaci körülményekhez. Ehhez alaposan átgondoltuk vállalatunk működését, és rájöttünk, hogy az eddigi működési modellünk már ebben a formában nem fenntartható.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a jövőben a szolgáltatásfejlesztésen túl a központosítás mellett tesszük le a voksunkat, és erőforrásainkat az új telephelyre koncentráljuk, ahol megfelelő kapacitású raktáregységgel, modern bemutatóteremmel és kényelmes parkolási és rakodási lehetőséggel várjuk meglévő és új vevőinket. Ennek eredményeként: értesítjük Önöket, hogy Teleki téri üzletünk, 2023.12.22 napjával VÉGLEG BEZÁR. 

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a döntés pár vásárlónkat érzékenyen érint a lehetséges távolság miatt. 

Ezért szeretnénk biztosítani Önöket arról, hogy nem kell lemondaniuk a kényelemről, hiszen új bemutatótermünkben lehetőségük van arra, hogy termékeinket megtekintsék és/vagy   kipróbálják. Új bemutatótermünk modernebb, tágasabb és jobban áttekinthető egyre bővülő kínálatunk, a telephelyen pedig kiváló és ingyenes a parkolás. (1097 Bp., Gyáli út 27. Autóker Business Park telephely)

Szolgáltatásaink fejlesztésének újabb mérföldköve megújult honlapunk, ahol saját felhasználó felülettel kényelmesen vásárolhat webshopunkból, akár kiszállítás igénybevételével.

Bízunk benne, hogy továbbra is számíthatunk az Önök bizalmára és támogatására, ahhoz, hogy ezen az új úton sikeresen haladjunk tovább. Minden visszajelzést és kérdést szívesen fogadunk, és készen állunk arra, hogy segítsünk bármiben, amire szükségük lehet!

Köszönjük, hogy velünk tartanak, és várjuk, hogy a jövőben is kiszolgálhassuk Önöket az új bemutatótermünkben.

Üdvözlettel,

Impex 2000 HoReCa Center Kft. csapata

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.